15. toukokuuta 2015

Tätä haluan tehdä kesällä 2015Toukokuun puolivälissä ollaan ja kesä(kuu) alkaapi kolkutella jo ovella. Tosin tuo sää tuolla ulkona ei paljoa houkuttele rannalle tai puistoon viettämään mukavaa piknik-retkeä kaveriporukalla. :/ Inhoan yli kaiken Suomen kesää! Liian kylmä ja sateinen.

Haluaisin niin kovasti esimerkiksi Espanjan auringon lämpöön <3 Ei tarvitsisi ottaa kuin parit shortsit ja muutama kiva toppi mukaan. Uida en kyllä tykkää, mutta rannalla löhöily olisi kivaa.

Viime kesä oli yhtä tyhjän kanssa kun rahat oli minimissä eikä siis päässyt oikein minnekään. Eikä ilmatkaan olleet kovin mukavat. I hope, että tänä kesänä olisi edes lämpimämpää, mutta voi olla ettei tästäkään kesästä tule yhtään sen parempi ellei tule yhtäkkinen hellejakso (ilmastonmuutos..).

Kesästä pitää silti ottaa ne pienimmätkin asiat irti ja nauttia vaikkapa siitä kauan odotetusta kesälomasta! Mä aion ainakin. :) En tosin lomasta, vaan kesästä muuten (oli millainen hyvänsä). :'D♥ MUN UNELMAKESÄ 2015 ♥


Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa! Hellejaksoja Suomeen, kiitos.


Ulkomaanmatka, joka tuskin tänä(kään) kesänä tulee toteutumaan, mutta JOS tulisi äkkilähtö jonnekin tai risteily esim. Tallinnaan niin lähtisin heti.


Reissu Lappiin. Oon viimeksi pienenä käynyt Lapissa enkä siitä kauheasti muista mitään muuta kuin lumiset tunturit ja mäet. Kuvien perusteella Lapin maisemat on Suomen kauneimmat ja tekisin mitä vaan, että pääsisin vaeltamaan Lapin luontoon ja näkemään poroja livenä <3


Mökkeily kuuluu kesään ja varsinkin Vuokatissa on mitä upeimpia mökkejä ikinä. Tosin Vuokatti on aika nähty paikka jo ja muut lomakohteet Suomessa voisi houkutella tänä kesänä. Suosittelen kuitenkin Vuokattia lämpimästi! :)


Kavereiden kanssa hengailua, sillä mitäpä olisi kesä ilman kavereita! Haluun ainakin mökkeillä, löhöillä rannalla ja nurmikolla, käydä Sulatossa ja huvipuistossa kavereiden kanssa <3 I love my friends ♥


Yökävelyt kaverin kanssa, koska kesäyöt on parasta.


♥ Rakastua, koska miksi ei? Hihi. En oo tähän mennessä ikinä kokenut kesäromanssia ja se ois kyllä jännää. Ja seurustelukumppanin kanssa ois varmasti ihana viettää kesä <3


♥ Road trip hyvässä seurassa. Ois vaan mahtavaa kiertää vaikka koko Suomi ympäri. :D Kukkaron päälle kyllä kävis, mutta ois varmasti sen arvoista!


Muutto omaan asuntoon. Riippuen siitä mihin kouluun pääsen vai pääsenkö mihinkään. :D Toivottavasti!


Smoothiet tuoreista marjoista kuten kotimaisista mansikoista ja mustikoista <3


♥ Retkeilyä luonnossa on tällaiselle pikkuhipille suuren suuri tarve ja halu. Haluan päästä tutkimaan uusia tuntemattomia paikkoja.


Vähintään yksi käynti huvipuistossa. En oo oikeestaan ikinä ollut huvipuistojen ystävä, mutta ne vaan kuuluu asiaan. :'D♥ Sarjamaratoonit on kesässä myös parasta. Voi vain uppoutua jonkin sarjan pariin vaikka koko päiväksi! O.C on yksi niistä sarjoista, joka on pakko katsoa läpi kesän aikana.


♥ Shoppailua, of course. Parasta on käydä suurempien kaupunkien keskustoissa kiertämässä kaikki mahdolliset vaatekaupat läpi ja kantaa kaikenmaailman pussukoita käsivarsilla samalla tapaa kuten Gossip Girlin Blair yläpuolella.


Syödä paaaaaaljon jäätelöä ulkoilmassa, koska jätski maistuu paljon paremmalta ulkona <3Ja lopuksi viettää ikimuistoinen kesä, jonka tulisi aina muistamaan!


Millaisen kesän te lukijat haluaisitte ja aiotte viettää? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti