10. toukokuuta 2015

Haastepostaus nro dieciocho (18): Muistojeni kätköistä, mis recuerdos


Holaaa! Y feliz día de las Madres!! 

..eli suomeksi hyvää äitienpäivää! :)

Äitienpäivää vietetään joka puolella maailmaa ja kyllä, myös Espanjassa. Tosin Espanjassa sitä vietettiin jo viime sunnuntaina, sillä siellä vietetään äitienpäivää toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Mutta mutta, postauksen varsinaisena aiheena listaan viisi sellaista (erittäin) randomia asiaa muistojeni kätköistä. :'D Let's gooo!

1. Ripari
- Riparista on aivan liikaa ihania muistoja <3 Ennen leirille menoa ajattelin yötä päivää, etten varmasti tule viihtymään siellä _yhtään_ enkä jaksa kuunnella mitään jeesusjuttuja, mutta toisin sitten kävi enkä vaihtaisi sitä leiriviikkoa mihinkään! Ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista viikoista ja mitä parhaimmassa seurassa. :) Ihme kyllä, en kokenut kääntymystä vaikka hoilasin sydämeni kyllyydestä virsiä ja muita uskonnollisia lauluja. Ruoka siellä oli myös niiiin hyvää ^^ Ja pelihetket mm. Ligreton parissa!! (:D)

2. Yläasteen ruokailut
- Yläasteella parasta aikaa oli ehdottomasti ruokailut! Aina kavereiden kesken riitti juttua niin lautasella kököttävästä kumiperunasta, ruokailutilan lasi-ikkunassa silloisesta nököttävästä kurkunpalasesta kuin myös valitusta vielä muutamasta oppitunnista ennen kotiin pääsyä.
Ja melkeinpä aina meinattiin myöhästyä seuraavalta tunnilta kun aika vierähti niin nopeasti. :'D Voi niitä aikoja <3

3. Äidin kännykkäkameralla leikkiminen
- Juuh eli mulla oli joskus pienempänä tapana vohkia rakkaan äitini rakas matkapuhelin ja videoida (lue: stalkkeroida) rakkaiden perheenjäsenieni touhuja sekä omia touhujani. :3 Kuulostipas epämääräiseltä. Ehkä ei tästä sen enempää. :DDd Ai niin, pahinta on se että mulla on edelleen tallessa näitä videoita joita katselen aina muilta salaa ja hihittelen itsekseni. Voisko joku tilata mulle valkotakkiset?

4. Metsissä hihhulointi rakkaan siskopuoleni kanssa
- Meillä oli Kopsa-aikoina tapana pakata reput täyteen eväitä ja lampsia läheiseen metsikköön etsimään uusia jänniä juttuja. Aina silloin tällöin yksi kisuleistakin halusi liittyä joukkoon. :3 Mielenkiintoisimmat löydökset taitaa olla vanha metsästäjien hylkäämä rapistunut vaunu (jonka sisällä oli kaikkea jänskää) sekä vanha ampumataulu vaimiksiniitäkutsutaan. 
Ah, mä rakastan patikoida metsissä <3 Siinä yksi syy miksi voisin muuttaa takaisin maalle. :D

5. Ensirakkaus
- No joo, ei tää mikään erityisen random asia ole, mutta sellainen jota ei vain ikinä tule unohtamaan. :) ♥Tapaamisiin seuraavan postauksen parissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti