25. huhtikuuta 2015

Haastepostaus nro diecisiete (17): Mieleisin syntymäpäiväni, ''¡Feliz cumpleaños!''


Mietiskelin tovin mikä voisi olla mieluisin syntymäpäiväni ja tulin siihen tulokseen, että on täysi mahdottomuus valita vain jokin tietty syntymäpäivä. :'D


Lapsena tykkäsin kovasti kaverisynttäreistä, jolloinka oli tapana kutsua melkein kaikki luokkalaiset kakkulimpparille. :D Silloin oli aina tapana juhlistaa ensin perheen kanssa ja sitten kutsua kaverit kylään. Parasta oli kun tunsi olevansa sen yhden päivän ajan porukan keskipiste ja ''päivän prinsessa''.

Viimeisimmät synttärit eli 18-vuotissynttärit on kuitenkin varmaan se mieleenpainuvin, sillä minusta tuli lain mukaan aikuinen. Kuitenkaan itse syntymäpäivänä se ei ollut kovin kummoinen.

Näin vanhetessaan synttärit ei merkkaa enää paljoakaan. Se on vain päivä muiden joukossa ja ikämittariin tulee yksi numero lisää. Näin se vain on. :)

Jotenkin hurjaa ajatella, että mäkin olen jo näin vanha. :D Ei siitä kauaa ole kun peruskoulusta pääsin.
Haluaisin olla taas se 14-vuotias Elisa, joka vietti leppoisaa aikaa yläasteella kavereiden kanssa eikä vaivannut vielä päätään millään aikuiselämän asialla. 
Mutta aika se vain kuluu hirmuisen nopeasti ja ensi vuonna vietetään jo kakskymppisiä. Huhhuh.


Mulla on muuten jännä tapa säilyttää mahdollisimman pitkään saamani onnittelukortit. :'D Niitä on vino pino tietokonepöydän lipastoissa. Ne on mukavia muistoja enkä raaski heittää niitä pois. ^^ Hassua, i know.

Mudda mudda, eipä mulla tähän haastepostaukseen ole muuta sanottavaa. 8) Mukavia synttäreitä teille jotka niitä lähiaikoina vietätte!

Voisin loppuun heittää kysymyksen lukijoille ja muille stalkkereille,


Miten teillä on tapana viettää synttäreitä? :)


2 kommenttia:

 1. Voi vitsi noi lapsuuden kaverisynttärit, nyyhkis! <3 Ja äää olis niin kiva palata edes hetkeksi siihen aikaan kun oli vielä yläasteikäinen ja ainoa murhe oli otsaan yön aikana ilmestynyt finni ja muut muka niin kamalat pikkuongelmat. :D Ensvuonna koittavat 20vee synttärit kauhistuttavat! Kääääk ikäkriisi! :D

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, huomasin kommenttisi näin myöhään! D: Mutta kiitoskiitos paljon kommentista! ^^ Jaan kanssasi täysin saman fiiliksen, sillä yläasteaika oli vaan niin parasta ja huoletonta aikaa<3 Voisipa palata menneeseen eikä olla tällainen vanhus, hyh.

   - Elisa

   Poista