8. joulukuuta 2015

Haastepostaus nro veintidos (22): Miten minut saa hyvälle tuulelle?


Viimeksi kirjoitin siitä, millaisissa tilanteissa minut saisi itkemään (tai siitä, miten en itke muiden läsnäollessa) ja nyt kuuluisi kirjoittaa päinvastaisesta, eli miten toisinaan maailmanvihaajan ja toisinaan elämäniloisen Elisan saa hyvälle tuulelle.

Ettei tästä tulisi pitkää romaania (sinun mieliksesi, H-P :3), voisin käyttää perinteistä listaustapaa, missä luettelen yhteensä kymmenen vastausta (enemmän tai vähemmän randomeja) otsikon kysymykseen. 8)

1. Nauravat ihmiset
Nauru tarttuu kuten haukottelukin. Kun joku lähellä oleva nauraa, naurahdan itsekin ja siitä tulee aina hyvä mieli väkisinkin. Plussaa, jos naurava ihminen on jokin tietty kuten ihastus. *Elisa punastuu tässä välissä ,_,*

2. Ei-mitään tekeminen
Ne päivät, kun ei ole velvollisuuksia eikä kiire yhtään mihinkään, on parasta. Silloin voi vain tehdä ei-mitään. 8) Omalla kohdallani se on vain itsenäistä chillailua sängyssä tai koneen ääressä.

3. Eläinvauvat
Jotain maailman söpöintä. <3 Siitä on pitkä aika, kun viimeksi pääsin lellimään esim. koira- tai kisuvauvaa. Ellulla on eläinvauvakuume. ;_;

4. Täysi jääkaappi
Kuka ei myönnä tulevansa tästä hyvälle tuulelle? :'D Varsinkin kotikotona suupielet levenevät korviin asti, kun jääkaapista löytyy äidin ostamat viikonlopun sapuskat, jotka voi hyvillä mielin tyhjentää. Kheh.

5. Kavereiden seura
Se yleisin. Kavereiden seura - paras seura. Pus<3

6. Kun löytää uuden mielenkiintoisen ihmisen/biisin/sarjan etc.
Silloin tuntuu siltä, kuin oma palapeli saisi aina yhden uuden palasen. Ei tätä tämän paremmin osaa selittää. 8)

7. P*ska läppä
Karkeaa kielenkäyttöä, anteeksi naperot. Jospa tähti saisi mielen vähän paremmaksi? 8) Suorastaan palvon ihmisiä, jotka osaa heittää p*skaa läppää, sillä se saa minut aina nauramaan. Varsinkin väsyneenä.
Pieni pyyntö teille, rakkaat ryhmätoveristalkkerit, piristäkää Elisan aamua niin p*skalla läpällä kuin teiltä vain irtoaa. Kiitos. <3

8. Hyvä ruoka
.... parempi mieli.

9. ''Karataan yhdessä''
F*ck the police. Yolo. Swag. Ja mitä näitä nyt on. Maailmanvihaajat aka elämäniloiset karkaavat velvollisuuksista aina silloin tällöin. 8) Yksinään se on tylsää, mutta jos on hyvä kaveri seurana, niin silloin se on parasta. 
Älkää nettipoliisit ottako itseenne, olen ihan hyvä kansalainen. 8(

10. Shoppailu
Pieni irtiotto arjesta ja mukana ainoastaan lompakko. Yksinään on kivempi shoppailla kuin seurassa.


Tämmöistä tänään. Laittakaa muuten kommentteihin, millaisia asiapostauksia haluaisitte Elisan kirjoittamana lukea. Sellaiset on jäänyt tässä blogissa vähän taka-alalle ja voisin sellaisen seuraavassa postauksessa toteuttaa. 8) Eli kommentteja kehiin, ihmiset!

Jouluinen postauskin on Ellulta vielä tulossa ...

Ps. Vähän negatiivisempaakin tähän loppuun. Kuva varmaan kertoo jo kaiken. Ja vähemmän välkyille: eilinen päivä meni istumassa hammaspäivystyksessä melkein kolme tuntia. (kuva Instasta, jee.) Ja huolehtiville sekä äidille: nyt on parempi mieli.
8 kommenttia:

 1. Vai, että asiapostauksia. No kerroppa vaikka puhelimista. Teksti oli ainakin nyt selkeä (kiitos H-P:lle?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, melko ajankohtainen aihe kyllä. 8) Kiitokset sulle sekä H-P :lle!

   Poista
 2. Espanja on kiva kieli, aikoinaan itsekin opiskelin ihan tosissaan, mutta ajan puutteen vuoksi jäi vähitellen pois. Ajatus opiskelun jatkamisesta muhii kuitenkin mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidän espanjan kielestä paljon. :)

   Poista