25. huhtikuuta 2014

Aloitusta


En halua edes miettiä kuinka mones yritys tämäkin blogi on tälle tulevalle ''bloggaamisuralleni''. :D
Mietin ja harkitsin montamonta kertaa blogin aloittamista ja aina se on kaatunut siihen ettei innostakaan, mutta nyt on sellainen fiilis että miksipä minäkin en ryhtyisi bloggaajaksi! En kuitenkaan hae blogillani mainetta ja kunniaa, vaan tämä on ''blogi muiden joukossa'' ja uusi epäaktiivinen harrastukseni kirjoittamiselle.
Kirjoittaminen on ollut pienestä pitäen intohimoni ja äidinkielen tunnit mielenkiintoni koulussa.
Tällä blogilla haluan edistää kirjoittamistani ja se on niin ikään tämän blogini tavoite. :)


''Kuka, sinä bloginpitäjä, oikein olet?''

- Kun klikkaat tuolta Etusivun vieressä olevaa Soy Elisa -painiketta, niin sieltä löytyypi minusta muutamia tärkeitä sekä ei-niin-tärkeitä faktatietoja. ;)


''Mikä tämä blogi on?''

- Tämä blogi on ns. lifestyle -tyylinen blogi. Täällä kirjoittelen kaikesta minulle tärkeistä ja elämääni liittyvistä asioista ihan laidasta laitaan.


''Mitä annettavaa blogillasi on meille lukijoille?''

- Lukijat tulevat sisäistämään minusta pala palalta, oikeastaan kerta kerralta, uusia asioita ts. oppivat tuntemaan kuka minä olen ja millainen ihminen minä olen. Oikeastaan tämän blogin nimi ''Esta soy yo...'' kertoo jo heti alkuun mitä tämä blogi tulee sisäistämään. :)


F: Otsikko on espanjaa ja tulee espanjalaisen bändin El Sueño de Morfeon biisistä ''Esta soy yo'' ja se meinaa oman käännökseni mukaan ''Tämä minä olen''.Tässä välissä parasta mainita, että Espanja on blogissani myös vahvassa asemassa ja siitä avaudun enemmän myöhemmin. En ole kuitenkaan vielä opiskellut espanjaa alkeita pidemmälle, joten jos blogiani eksyy lukemaan espanjan kieltä oppineet ja omissa käännöksissäni on virheitä niin niistä saa ja pitää huomauttaa, sillä haluan tämän blogin myötä myös samalla oppia enemmän espanjaa! :)''Tulemmeko näkemään blogissasi kuvia?''

- Kuvat eivät tule olemaan (ainakaan toistaiseksi) blogini oleellinen asia, sillä blogini painottuu enemmän kirjoittamiseen. Mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö aina väliin jotain kuvia laittaisi sepustuksieni rinnalle tuomaan blogiin hieman ilmettä!


''Mihin tahtiin aiot kirjoitella?''

- Kirjoittelen aina kun vain fiilistä löytyy, joten mitään rutiininomaista postaustahtia tässä blogissa ei ole. Saatan kirjoittaa vaikka huomenna seuraavan kirjoituksen ja sitten taas vaikkapa viikon päästä seuraavan... ken tietää!


''Miten sinuun voi ottaa yhteyttä?''

- Täällä blogissa minuun saa parhaiten yhteyden laittamalla kommentteihin viestiä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: kapineiti@hotmail.com :)


Tuossa taisikin olla ne tärkeimmät ''infotiedot'' ja voisinkin lopettaa nämä alkuhöpötykset tähän ja toivottaa teidät ''eksyneet sielut'' tervetulleiksi seuraamaan ja ihmettelemään omaa maailmaani tämän blogin muodossa. :) Risut ja ruusut ovat myös tervetulleita ja tulenkin aina toivomaan rakentavaa palautetta blogistani, aloittelija kun olen!Ei muuta kuin ¡Hasta luego!2 kommenttia:

 1. Anonyymi5/8/14 16:02

  Hieno blogi, paljon mielenkiintoista tekstiä, ja Naapureina Madridissa-tunnarin video jaksaa aina riemastuttaa pesunkestävää NM- ja Los Serrano-fania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista ^^

   Poista